STOCKHOLM | Svetsarvägen 7 | 171 41 Solna | Tel +46 8 634 22 40 | Fax +46 8 634 22 55
GÖTEBORG | Varbergsgatan 2 | 412 65 Göteborg | Tel +46 8 634 22 40
HEM   AFFÄRSOMRÅDEN   PROJEKT   JOBBA HOS OSS   OM ES-KONSULT   KONTAKTA OSS        
     
Välkommen till ES-konsult

Vi arbetar inom energibranschen med huvudsaklig inriktning mot kärnteknisk säkerhet. Vi utför främst uppdrag åt svenska kraftföretag, myndigheter och branschorganisationer men är också verksamma i andra länder i Europa. Vårt mål är att leverera våra tjänster med högsta kvalitet samtidigt som vi medverkar till kompetenshöjning hos våra kunder. Detta gäller såväl i de uppdrag som enskilda konsulter har som i våra större helhetsuppdrag.

 

ES-konsults utbildningar
Kärnkraftindustrin är en verksamhet med extrema säkerhetskrav, vilket ställer höga krav på ett säkerhetstänkande och kunnighet hos personalen. Genom utbildning skapas den förståelse hos personalen som lägger grunden för en god säkerhetskultur.
Läs mer om vårt kursutbud här >>

Våra kunder och samarbetspartners


 
Aktuellt på ES-konsult
2014-01-13 ES-konsult har förvärvats av ÅF
ES-konsult förvärvades den 13 januari 2014 av ÅF. Genom förvärvet vill ÅF förstärka och bredda sitt utbud av tjänster inom ES-konsults specialomåden både i Sverige och internationellt.
Läs mer i ÅF:s pressmeddelande.

2013-11-28 ES-konsult håller kurs i Brasilien
ES-konsult kommer under första veckan i december hålla en kurs i grundläggande reaktorsäkerhet för PWR-reaktorer i Rio de Janeiro, Brasilien. Kursen har tillkommit då Brasilien håller på att färdigställa en PWR-reaktor, Angra 3.
Reaktorn började byggas redan på 80-talet men byggandet avbröts av ekonomiska skäl. Nu är färdigställandet i full gång och reaktorn beräknas tas i drift 2015. Kursen vänder sig till brasilianska teknikkonsulter och genomförs i regi av ÅF Nuclear Academy.

2013-11-21 Vill du göra ditt exjobb hos ES-konsult?
ES-konsult vill bjuda in intresserade studenter till diskussion angående möjligheter att utföra sitt exjobb i samarbete med oss.
Läs mer >>

Nyhetsarkiv >>

 
VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN   SÄKERHETSANALYS   HUMAN FACTORS   SÄKERHETSREDOVISNING   UTBILDNING   PROJEKTLEDNING  
© ES-konsult